Whitepaper: De informatiemanager 3.0 - Heeft u uw informatiehuishouding op orde?

Bent u op de hoogte van de belangrijkste ICT mogelijkheden en beperkingen? Bent u tevreden over uw documentsysteem? Heeft u de werkprocessen en de context van waaruit u opereert helder in kaart? Het (toekomstige) bestaansrecht van informatiemanagers hangt af van de mate waarin zij succesvol zijn om bij te dragen aan de ontwikkeling van een organisatie in balans: het evenwicht van  mens, organisatie en techniek.

Informatiemanagement speelt een sleutelrol in onze hedendaagse samenleving, maar organisaties verspillen nog altijd menskracht, tijd en financiële middelen bij het verwerken van informatie.  U als informatiemanager, adviseur informatievoorziening en ook DIV-adviseur staat midden in deze complexiteit.  Wellicht biedt deze whitepaper over de Informatiemanager 3.0 u handvatten om deze complexiteit het hoofd te bieden.

Mocht u meer over dit onderwerp willen weten, op 3 oktober start de Mastercourse Digitale Organisaties in Balans. Deze mastercourse biedt u een blauwdruk om mens, proces en technologie in evenwicht te brengen en een strategisch kader om informatiemanagement in uw organisatie vorm te geven. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.erasmusacademie.nl/digitaleorganisatie

Weergaven: 747

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Hallo K. Impens,

 

De link naar de whitepaper werkte niet. Ik ben zo vrij geweest om de whitepaper via Google op te zoeken en de link aan te passen.

 

Groet,
Marco (beheerder BREED)

Beste Marco,

Ik heb inderdaad ontdekt dat de link niet werkte. Hartelijk dank dat u de link heeft aangepast. Echter verwijst de link nu naar het PDF-document en ik wil hem liever naar de webpagina later verwijzen waarop de whitepaper staat.

Ik dacht dat ik het zojuist al goed had aangepast, maar als ik op de link in de discussie hierboven klik, krijg ik het PDF-document. Wellicht komt dit omdat dit een oudere versie van de discussie is?

Groeten,

Karen

Hallo Karen,

Ik weet niet wat er mis is gegaan toen je de link zelf wilde aanpassen. Hoe dan ook, ik heb de link inmiddels aangepast zodat hij nu naar de webpagina verwijst.

 

Groet,

Marco

Antwoorden op discussie

RSS

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden