Beste collega's,

In toenemende mate vallen woorden als BIM en VISI, al dan niet gevolgd door GIS. Maar waarover hebben we het? Hoe wordt een en ander in de praktijk gebruikt en kan ik ergens terugvinden als ik vragen heb? Soms details, soms heel algemeen, soms niet meer dan een introductie. Hoewel er veel websites zijn met informatie over de verschillende onderwerpen heb ik het afgelopen jaar een en ander bij elkaar geveegd en samengevoegd in een Wordpress-site. Hoewel er met een oog van communicatie-experts het nodige op aan te merken is, merk ik dat de behoefte om ergens naar te kunnen verwijzen redelijk groot is, dus hierbij. Gisteren is veel van de content die nog in concept was  gepubliceerd. 

Het is bedoeld zowel voor de globaal geïntresseerde, maar ook voor degene die zich al jaren bezighoudt met bouwinformatie, het landschap ziet veranderen en zich afvraagt waar moet ik beginnen als ik op de hoogte wil komen van de nieuwste ontwikkelingen. 

Ook bevat het de nodige presentaties die over dit onderwerp de afgelopen jaren op verschillende congressen en andersoortige bijeenkomsten zijn gehouden en het probeert een doorkijkje te geven naar wat ons te wachten staat en her en der al gebeurt.

Nogmaals het is niet meer dan een start. Ik houd me zeer aanbevolen voor op- en aanmerkingen, zaken die anders geformuleerd moeten worden, informatie die ontbreekt of waarvan jullie vinden dat het niet klopt of achterhaald is, graag.. Kom maar op..

 

Benieuwd naar jullie reactie, hierbij de link https://bouwenmetinformatie.wordpress.com/

Weergaven: 175

Hierop reageren

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden