Vandaag is update 21 van het gemeentelijk model-DSP gepubliceerd en te downloaden via http://i-navigator.bizzib.nl/release.


Uit de verantwoording:

"De grootste wijziging van deze update is de verwerking van de nieuwe procesgerichte Selectielijst gemeenten en intergemeentelijke organen 2017 die door VHIC in opdracht van de VNG is opgesteld. De resultaattypen van alle zaaktypen in het model-DSP zijn op grond van deze nieuwe Selectielijst opnieuw gewaardeerd. Door update 21 te installeren krijgen al uw zaaktypen automatisch de juiste waardering mee. Doe dit direct op of na 1 januari 2017, zodat vanaf dat moment alle nieuw aangemaakte zaken onder het regime van de nieuwe Selectielijst zullen vallen.

Hoewel de Selectielijst nog niet formeel is vastgesteld, zal hij wel met terugwerkende kracht per 1 januari 2017 gaan gelden. Daarom bevat deze update de volledige nieuwe waardering. Wanneer de terinzagelegging van de Selectielijst nog tot wijzigingen zal leiden, zullen wij deze zo snel mogelijk door middel van een aanvullende update opnemen in het model-DSP."

Anthony van der Wulp

VHIC

Weergaven: 552

Hierop reageren

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden