Hallo allemaal,

Bij de gemeente Nederweert maken wij gebruik van Decos JOIN (6.08) als DMS.

De functie van het zoeken in 'tabs' werkt niet consequent. Deze functie wordt gebruikt om eenvoudig te zoeken naar tabs in dossiers.  Bij de ene gebruiker werkt dit wel en bij de andere niet. Decos heeft meerdere malen onderzoek gedaan om de oorzaak te vinden. Zij stellen vast dat de functionaliteit werkt. Daarmee is voor hun de kous af.

Zijn er meerdere organisaties die zich herkennen in dit probleem van de tabs? Graag hoor ik jullie ervaringen.

Alvast bedankt!

Arjan Leijsten

Gemeente

Weergaven: 418

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Dag Arjan,

bij de gemeente Waddinxveen werken we met JOIN 6.07 en werkt het zoeken in tabs probleemloos. Waar wij wel last van hebben is de traagheid van het systeem. Als men klikt duurt het een aantal seconden voordat het systeem reageert. Er is met onze systeembeheer en technische consultants van Decos uitgebreid gezocht naar de oorzaak, meer tevergeefs. Vorig jaar zelfs een nieuwe server voor JOIN geplaatst. Nauwelijks verbetering. Decos stelt dat de functionaliteit werkt en op de achtergrond geen gekke dingen worden geconstateerd, dus veel meer kunnen zij niet betekenen... hebben jullie hier toevallig ook last van?

Emmanuel Mores

Gemeente Waddinxveen

Hoi Emmanuel,

Goed om te horen dat jullie geen problemen ervaren met de tabs.

De traagheid van het systeem verschilt. Wel merk ik dat JOIN sneller reageert in Firefox dan in bijvoorbeeld de Internet Explorer. Over het algemeen is de snelheid OK. 

Arjan Leijsten

Gemeente Nederweert

Antwoorden op discussie

RSS

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden