Oproep: Bouw mee aan de Kennis-en Innovatie agenda voor 2020-2022 (enquête)

Beste BreedNetwerkers,

Werk jij als informatieprofessional/archivaris/div'er bij een lokale overheidsinstelling? Dan wil ik je uitnodigen om van je te laten horen. Welke kennisthema’s zijn belangrijk in uw werk in het archief-en informatieveld?

Vul de enquête in! Het duurt maar 10 minuutjes. Klik op deze link om de enquête te starten: https://enquetes.pleio.nl/index.php/548242?lang=nl

Op deze manier draagt u bij  aan de samenstelling van de de Kennis-en Innovatie agenda voor de periode 2020-2022 (K&I-agenda). De Kennis-en Innovatie agenda is een hulpmiddel binnen het Kennisnetwerk Informatie en Archief (KIA) voor gezamenlijke en gestructureerde kennisontwikkeling en -uitwisseling. De agenda benoemt de belangrijkste (ontwikkel)thema’s voor de archiveringsfunctie, nadrukkelijk in relatie tot vraagstukken binnen de informatiehuishouding bij de overheden.

Er zijn nog niet zo veel reacties vanuit de provincies of waterschappen, dus je reactie is zeer welkom. Maar zie ook heel graag reacties vanuit het gemeentelijke apparaat.

Einde van de week sluit ik de enquête. Hartelijk dank voor je medewerking.

Weergaven: 58

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Hartelijk dank voor jullie reacties!!

Antwoorden op discussie

RSS

© 2019   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden