Veel gemeentes gaan SquitXO gebruiken voor de omgevingsvergunning. Deze applicatie is daarvoor helemaal ingericht. Inclusies zaaktypen (hoofdzaken en subzaken), documenttypen en allerlei andere gegevens. In Squit XO worden alle documenten opgenomen.

Er zijn gemeentes die vervolgens een koppeling hebben gemaakt met een DMS/RMS. Is dit wel nodig? Kan SquitXO niet daarvoor gebruikt worden?

Weergaven: 2510

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

De gemeente Heerhugowaard heeft voor de koppeling tussen Corsa en SquitXO bij BCT (Corsa) een webservices moeten kopen voor een bedrag van 10.000,- EURO. Bij een koppeling zonder tussenkomst van een midoffice gaan niet zoals de afdeling van Corsa wil de NAW gegevens mee. Je kunt dan vanuit SquitXO via documentsoort de dsp-codes meegeven voor de bewaartermijnen. De afdeling van Corsa zal de zaken uit SquitXO zelf moeten naregistreren als ze dat willen. Dus eigenlijk is deze koppeling een tussenoplossing totdat SquitXO aan het MidOffice wordt gekoppeld. In Heerhugowaard zal dan op termijn ook worden gerealiseerd.


Sandra Sip zei:
Daar zou ik dan ook HEEL erg graag wat meer over willen weten. Mijn gemeente maakt ook gebruik van Corsa en Squit XO. En wij willen ook informatie over koppelen en eigenlijk zou ik het graag ook ergens willen zien.


Marian v.d Wetering zei:
Wij hebben nog geen systeem om digitale archiefbescheiden langdurig in te beheren en toegankelijk te houden. Een koppeling maken tussen SquitXO en het DMS dat we nu gebruiken gaat rond de €20.000 kosten. En dan is dat DMS nog niet eens ingericht voor langdurige opslag en beheer van archiefbescheiden. Ik kan me dus heel goed SquitXO als tussenoplossing voorstellen.
Kan iemand mij vertellen wat de koppeling van SquitXO met Corsa of Decos gekost heeft of gaat kosten? Ter vergelijking.

Antwoorden op discussie

RSS

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden