Film Informatiemanagement 2.0 met Eric Ketelaar, Davied van Berlo en Max Beekhuis


BREED, Ambtenaar 2.0, Archief 2.0, Facebook, Twitter, LinkedIn en ga zo maar door. Social media zijn haast niet meer weg te denken uit de alledaagse praktijk. Hoe ga je hier als informatieprofessional mee om? Zijn de blogs van wethouders nu wel of niet een archiefstuk? Politici die politiek geladen tweets versturen, moeten deze in dat geval door DIV worden opgepakt?

 

Hoe staan deze ontwikkelingen in relatie tot informatiemanagement en de nieuwe manier van werken? Doxis heeft hierover een filmpje gemaakt: Informatiemanagement 2.0. In deze film komen Davied van Berlo, initiatiefnemer Ambtenaar 2.0, Eric Ketelaar, emeritus hoogleraar Archiefwetenschap en Max Beekhuis, directeur van Doxis, aan het woord. Zij geven hun visie op deze ontwikkelingen vanuit drie verschillende invalshoeken.

 

Davied van Berlo heeft tevens een blog geschreven over dit thema en het filmpje op Ambtenaar 2.0: http://www.ambtenaar20.nl/?p=5835#more-5835  Hier kun je ook gelijk het filmpje bekijken.

 

De film staat ook op YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=0KGePs3sgBg 

Het filmpje is tevens te vinden op site van Doxis onder de knop ‘Actueel’: http://www.doxis.nl/index.php?cms%5BcategoryID%5D=7

 

Weergaven: 238

Hierop reageren

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden