(bron)

Samen een Archiefvisie ontwikkelen, kan ik ook bijdragen?

In samenwerking met archiefinstellingen, belangenorganisaties en belanghebbenden ontwikkelt OCW een nieuwe visie op archieven en archiveren. Bent u zelf betrokken in beleid, uitvoering, management, of belangenbehartiging op dit terrein? Uw actieve bijdrage, online of in bijeenkomsten is noodzakelijk en welkom!

Om te komen tot een gedragen nieuwe visie, beleidsmaatregelen en – instrumenten stimuleert OCW discussie en gesprek – zowel via internet als fysiek. Op 6 oktober (Zwolle) en 12 oktober 2010 (Eindhoven) organiseert OCW twee bijeenkomsten. Daarover wordt u nog nader geïnformeerd, zowel op deze website, maar ook via Linkedin (groep Archiefvisie) en Twitter (@archiefvisie).

Wil je meedoen aan de discussie via Linkedin en heb je al een Linkedin-profiel? Log in bij Linkedin en meld je dan aan bij de discussie-groep 'Archiefvisie'(Groups -> Groups Directory -> Search Groups -> keyword Archiefvisie).

Heb je nog geen profiel? Maak dan eerst een Linkedin-profiel aan en meld je vervolgens aan bij de discussie-groep 'Archiefvisie'!

Weergaven: 116

Hierop reageren

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden