Leo Dubbelaar
  • Man
  • Alphen aan den Rijn ZH
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

Discussies van Leo Dubbelaar

Opslag niet-openbare registers Burgerlijke Stand

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Ria Mink-Gijzen 4 Jul 2018. 10 Antwoorden

Van mijn afdeling Burgerzaken Alphen aan den Rijn heb ik een vraag over de opslag van 40 meter niet-openbare registers van de Burgerlijke Stand. Op grond van artikel 17a van het Burgerlijk Wetboek is…Doorgaan

 

De pagina van Leo Dubbelaar

Recente activiteiten

Leo Dubbelaar heeft gereageerd op discussie Ontvangstbevestiging na elke e-mail van Yvonne Welings
"Even een vraagje. Bij veel gemeenten kan je slechts een formulier invullen en is het centrale mailadres niet zichtbaar op de site. Bij een aantal gemeenten kan je zelfs geen pdf-bijlagen bijvoegen en krijg je geen afschrift van het e-formulier dat…"
31 Mrt
Leo Dubbelaar heeft gereageerd op discussie Metadata bouwvergunningen: BAG van Milan Bor
"Herkenbaar probleem. Ook het gemeentearchief Alphen aan den Rijn krijgt regelmatig vragen over een adres wat nog niet is ingevoerd of het huisnummer is gewijzigd. Wij gebruiken de BAG en vaak moeten we ook de situatietekening vergelijken om…"
9 Mrt
Leo Dubbelaar heeft gereageerd op discussie Registers burgerlijke stand - opslag vs toegankelijkheid van Jozef Jan Vonhof
"Dat is prima. Je kan het beste via mijn mailadres ldubbelaar@alphenaandenrijn.nl doen. "
22 Feb
Leo Dubbelaar heeft gereageerd op discussie Registers burgerlijke stand - opslag vs toegankelijkheid van Jozef Jan Vonhof
"Dag Jozef Jan, Gemeente Alphen aan den Rijn heeft de niet-openbare registers laten scannen. De originele registers zijn opgeslagen in het goedgekeurde archiefbewaarplaats in het Gouwedepot in Moordrecht. Periodiek komt een collega Burgerzaken naar…"
22 Feb
Leo Dubbelaar heeft gereageerd op discussie Info gezocht over vernietigen uit verseon. van Richard Wernars
"Dag Richard, Ook bij mijn gemeente hebben we nog Verseon dat geconverteerd is in Ceelo. De zaken zijn gekoppeld aan dossiers. Onze archiefinventaris van het semi-statisch archief is van Verseon ook naar Ceelo gegaan. De zaken aan gekoppelde te…"
4 Nov 2020
Leo Dubbelaar heeft gereageerd op discussie Commissiestukken welke stukken zijn te Bewaren? van Hennie de Vries
"Dag Hennie, Een verslag is een uitgebreide weergave wat in de vergadering is besproken en vaak wordt in het verslag een besluit genomen. Een besluitenlijst is een overzicht van besluiten die in een vergadering zijn behandeld. Groet, Leo"
19 Aug 2020
Leo Dubbelaar heeft gereageerd op discussie Commissiestukken welke stukken zijn te Bewaren? van Hennie de Vries
"Dag Hennie, Er zijn diverse commissies. De verslagen van de raadscommissies blijven permanent bewaard. De verslagen van bijzondere commissies zoals erfgoed/monumentencommissies blijven ook bewaard. De verslagen en adviezen van bezwarencommissies…"
19 Aug 2020
Leo Dubbelaar heeft gereageerd op discussie Vernietigingstermijn WMO, PW en jeugd van Linda Louise
"Dag Linda, De termijn gaat in na beëindiging van de uitkering. De selectielijst van 1996 staat duidelijk de termijn na beëindiging."
10 Aug 2020
Leo Dubbelaar heeft gereageerd op discussie Behoud van originele bouwvergunningtekeningen ná vervanging van Yvonne Zuidhof-van Hooff
"Ik wil wel graag reageren op deze discussie. Naast archiefbeheerder ben ik ook in mijn vrije tijd monumentenzorger. Uit ervaring weet ik dat alleen bewaren van vergunningen over monumenten te beperkt is. Helaas zijn verleden veel monumenten door…"
14 Jun 2019

Profielgegevens

About me
Archiefbeheerder bij de gemeente Alphen aan den Rijn. In mijn functie beheer ik de niet-overgebrachte papieren- en digitale archieven van Alphen aan den Rijn en de voormalige gemeenten Boskoop en Rijnwoude.
Website
http://www.alphenaandenrijn.nl

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 6 December 2016 om 11.54 zei Yvonne Welings...

Beste Leo,

Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar. Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals e-depot, opleidingen, vacatures, zaakgericht werken, de nieuwe omgevingswet, waardering en selectie en open data. Aan het begin van elke maand ontvang je onze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

Yvonne Welings

 
 
 

© 2021   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden