L. Filius
  • Man
  • Goes
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 

De pagina van L. Filius

Recente activiteiten

L. Filius heeft gereageerd op discussie Selectielijst --> vertaling in iNavigator-->en Vragen reglement van orde van Ruud Bekkers
"Ik vind het van belang om ook deze zaken permanent te bewaren, want het geeft weer hoe de (plaatselijke) politiek in een bepaalde tijdsperiode  (na)denkt over bepaalde onderwerpen. Men kan dan ook later vaststellen dat meningen en…"
15 Apr
L. Filius heeft gereageerd op discussie Metadata bouwvergunningen: BAG van Milan Bor
"Ook wij herstellen / verrijken de meta-datering met de juiste gegevens. Ja, het is veel werk, maar indien je dit soort documenten digitaal beschikbaar wilt gaan stellen, om zo je (digitale) dienstverlening te verbeteren dan ontkom je er niet aan."
9 Mrt
L. Filius heeft gereageerd op discussie subsidie in Coronatijd HOTSPOT? van Bert Hendriksen
"Bij onze gemeente hebben we een (voorlopige) lijst met samengesteld met onderwerpen die we willen bewaren. Hierbij denken we dat we niet alles gaan bewaren, maar een gedeelte. Van sommige onderwerpen hebben we wel heel veel van het zelfde onderwerp…"
24 Feb
L. Filius heeft gereageerd op discussie subsidie in Coronatijd HOTSPOT? van Bert Hendriksen
"Dag Yvonne, Ik ben benieuwd hoe jullie de selectie van te bewaren onderwerpen hebben samengesteld. Je geeft aan dat je niet elke TOZO aanvraag gaan bewaren, maar hoe selecteer je dan wat je WEL wil bewaren van dit en mogelijk ook andere…"
24 Feb
L. Filius heeft gereageerd op discussie Archiveren milieudossiers bij afsluiten DMS van Stefan Heirbaut in de groep Zaakgericht Werken
"Hoi Stefan, Als ik het goed gelezen heb beschik je nu al over twee verschillende systemen die je min of meer toegankelijk moet houden, Aan het toegankelijk houden zijn (indirecte) kosten verbonden. Maar wat erger kan zijn dat op enig moment je niet…"
24 Nov 2020
L. Filius heeft gereageerd op discussie Externe audit op vervangingsprocedure van eefje blokdijk
"Ook de beheerseenheid is geaudit. Er is met name gekeken naar procedures. zijn deze vastgelegd in handboeken en hoe worden deze uitgevoerd en toegepast. "
8 Jul 2020
L. Filius heeft gereageerd op discussie Externe audit op vervangingsprocedure van eefje blokdijk
"Klopt, maar we zochten een onafhankelijke toets, maar niet van een commercieel bedrijf of organisatie."
7 Jul 2020
L. Filius heeft gereageerd op discussie Externe audit op vervangingsprocedure van eefje blokdijk
"Bij onze gemeente hebben we zelf het vervangingsbesluit opgesteld en laten toetsen door de provinciale archiefinspecteur. Na de toetsing hebben we in onze organisatie vast laten stellen. Jaarlijks kijken we vanuit de PDCA-cyclus of…"
7 Jul 2020

Profielgegevens

Prikbord

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

  • Nog geen reacties!
 
 
 

© 2021   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden