Hans Pieterse
  • Man
  • Hoorn
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 

De pagina van Hans Pieterse

Recente activiteiten

Hans Pieterse heeft gereageerd op discussie Archiveren van data uit databases en procesapplicaties van Arjan Drupsteen
"Hoe zou je dat moeten regelen wat betreft het register van begraven, cremeren en asbussen. Wat geregistreerd moet worden in het register, thans is dat toch vooral de elektronische applicatie, staat beschreven in het Besluit op de lijkbezorging. Deze…"
24 Apr 2019

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 29 Juli 2012 om 12.25 zei Yvonne Welings...

Hallo Hans,

Welkom bij BREED! Op dit platform delen we kennis en ervaringen over het managen van informatie. Je kunt deelnemen aan discussies of er zelf een starten. Ook is er de mogelijkheid om blogs te schrijven. Je kunt het een en ander op de hoofdpagina vinden of via het menu bovenaan de website.

Ik hoop dat de community je kan helpen bij vraagstukken waar jij in je werk mee stoeit. En misschien kun jij ook anderen helpen. Ik wil je wel vragen om nog even een (pas-)foto van jezelf op je profiel te plaatsen; dat communiceert wat fijner.

Voor sommige deelonderwerpen zoals zaakgericht werken, open data en vacatures zijn er aparte groepen. Een keer aan het begin van elke maand ontvang je een nieuwsbrief van alle nieuwe berichten.

Mocht je nog vragen of ideeën hebben over BREED, dan hoor ik het graag. Rest mij je veel plezier te wensen bij deze community!

Groet,

Yvonne Welings

 
 
 

© 2021   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden