Bij mijn gemeente gaan ze de applicatie Kwaliteitcentrale vervangen.

De Kwaliteitscentrale is een programma voor welke inzicht verschaft in vele soorten (statistische) data. Met de Kwaliteitscentrale is het mogelijk om verkeersregelingen te evalueren, inzicht te verschaffen in verwerkte , defecten van op te sporen, lichtbeelden bij ongevallen op te sporen, en nog veel meer.

De Kwaliteitscentrale is een hulpmiddel om de historie van verkeersregelingen te bekijken. De kwaliteitscentrale wordt bij wegbeheerders vaak ingezet om naar aanleiding van klachten van derden de verkeersregeling te bekijken. De Kwaliteitscentrale kan ingezet worden om regelingen te evalueren en als hieruit blijkt dat er actie ondernomen moet worden, kan men dit uitvoeren met behulp van beheerprogrammas.


Met deze gegevens kunnen m.i. dus ook beheerplannen worden opgesteld en wellicht zelfs beleid worden aangepast. 

DIV hoefde hier volgens de projectleider niets van te vinden, maar ik zie dat anders. Hebben jullie een goede categorie uit de selectielijst waar ik deze data onder kan laten vallen? Ik zat zelf te denken aan 19.1. ( In de hoop dat ze gegevens voor het aanpassen van het beleid e.d. in het dossier van het wijzigen van beleid opslaan)

Alvast bedankt! 

Weergaven: 89

Berichten in deze discussie

Hallo Wouter,

het ligt eraan of de evaluaties ook in het programma worden opgeslagen of ergens anders. Als dat in het systeem zit, kan je ook kiezen voor 4.1 (V 10 jaar). 19.1 zou gelden voor alle andere gevallen. Eventueel kan je verwijzen naar 15.1 (V 5 jaar).

Dank voor je snelle reactie Kees-Jan!

RSS

© 2021   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden