Toekomstgericht Informatiebeheer

Informatie

Toekomstgericht Informatiebeheer

Er is in de hele overheid, van hoog tot laag, sprake van een groot en structureel gebrek aan bewustzijn, aandacht en kennis ten aanzien van het belang van informatie, informatiemanagement en informatiebeheer. Daar ligt de kern van het probleem, en daar ligt ook het begin van een oplossing ervan. Bij het inrichten van samenwerkingsprocessen moet informatiebeheer het vertrekpunt zijn, niet het sluitstuk.

We moeten daarnaast een gezamenlijke visie hebben die we later kunnen koppelen.

Deelnemers van de Denktank Toekomstgericht Informatiebeheer zijn ondernemende, creatieve en ambitieuze gemeenteambtenaren die zich graag inzetten voor de vraagstukken van Informatiebeheer. Hun initiatief en inzet is onmisbaar om onze doelstelling te realiseren.

Het doel van de Denktank

Welke onderwerpen zijn voor u belangrijk, welke keuzes kan de overheid  hierin maken en waar ligt de focus met het vizier op 2030? Hoe gaan we onze ambitie waarmaken? Hoe richten we onze informatiehuishouding duurzaam in? 

De inspiratiebijeenkomst prikkelt, geeft stof tot nadenken en voer voor discussie. Onderwerpen die aan bod komen bij deze bijeenkomsten zijn: Woo, Who, BIO, Omgevingswet, AVG en Archiefwet 2021.

De inschrijving voor de Denktank Toekomstgericht Informatiebeheer wordt in januari 2020 geopend.

Locatie: Landelijk
Leden: 51
Meest recente activiteit: 23 Sept

© 2021   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden