Gegevens gebeurtenis

Business Data Scientist

Tijd: Februari 1 2018 hele dag
Locatie: Omgeving Utrecht
Website of map: http://www.imf-online.com/vak…
Telefoon: 040 246 0220
Soort gebeurtenis: opleiding
Georganiseerd door: Joyce Teurlincx
Meest recente activiteit: 27 Dec 2017

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Wat is een Business Data Scientist?

Een Business Data Scientist is een Data Scientist die zich heeft gespecialiseerd in het vinden van de aansluiting bij de business. Een Business Data Scientist creëert waarde door de juiste business vragen te stellen, relevante data te ontsluiten en deze te vertalen naar innovatieve toepassingen. Een Business Data Scientist interpreteert data op business relevantie, vertaalt deze naar product/dienst innovaties en 'verkoopt' deze binnen de organisatie. Hierin ligt dus de meerwaarde van de Business Data Scientist ten opzichte van de 'traditionele', meer technische Data Scientist.

Bruikbare instrumenten

Om succesvol te zijn met data heeft u ook andere instrumenten nodig dan enkel technische. In de 10-daagse opleiding Business Data Scientist komen met name deze niet-technische instrumenten aan bod, zoals:

  • Bedrijfskundige modellen, business analyse en strategievorming, die u helpen om de juiste vragen te formuleren en doelen te stellen.
  • Soft skills en veranderkundige vaardigheden die u helpen om de doelen zichtbaar te maken voor opdrachtgevers en stakeholders.
  • Kennis van Data Science, architectuur, methoden en organisatiemodellen die u het inzicht verschaffen om Data Science in uw organisatie toe te kunnen passen.
  • Visie en leiderschap die nodig zijn om Data Science in een organisatie te laten werken.

Wat leert u in deze opleiding?

In deze actuele en inspirerende 10-daagse Business Data Scientist opleiding:

  • Bouwt u een helder beeld op van het belang, de relevantie en de inhoud van de functie van Business Data Scientist zoals deze in ondernemingen steeds meer vorm krijgt.
  • Verwerft u een actueel inzicht in de toegenomen rol van data in de samenleving in het algemeen en in de bedrijfsvoering in het bijzonder.
  • Leert u, met behulp van moderne technologieën, data te verzamelen, beschikbaar te maken, te ontsluiten en te analyseren.
  • Leert u op basis van business kennis, bedrijfsrelevante analyses te maken uit de beschikbare data.
  • Leert u geproduceerde kennis actief in te zetten door deze op de juiste wijze (naar vorm, tijd en communicatiewijze) onder de aandacht te brengen van decision makers.

Doelgroep

De 10-daagse opleiding Business Data Scientist richt zich op iedereen die werkzaam is op het raakvlak tussen business en data science en in het bijzonder op professionals die een loopbaan ambiëren in het werken met data en/of business analyse of die hierin al werkzaam zijn. Wij denken hierbij aan Big Data projectmanagers, Business Intelligence (BI) managers en -consultants, IT managers, business development managers, data analisten, business analisten, datawarehouse analisten, informatie architecten, marketing (technology) managers, marketing (intelligence) managers en innovatie managers.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via info@imf-online.com of bel 040 246 0220.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Business Data Scientist om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Bijwonen (1)

© 2018   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden