Wij komen regelmatig organisaties tegen die hun verouderde DMS-systeem en/of archief (bijvoorbeeld Corsa, IBM Content Manager, eDocs, Decos, Livelink en Documentum) willen uitfaseren, maar twijfelen omdat zij een aantal onoverkomelijke uitdagingen zien. 

Gelukkig zijn er ook organisaties die het wel aandurven en succesvol content hebben gemigreerd vanuit een legacy ECM-systeem. Een van die organisatie is Inspectie leefomgeving en Transport (ILT). Zij migreerden content uit een verouderde OpenText Livelink DMS.

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) is de toezichthouder van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ruim 1100 medewerkers werken dagelijks aan veiligheid, zekerheid en vertrouwen in transport, infrastructuur, milieu en wonen. Een van die medewerkers is Arnold van Kessel. Hij was tot januari 2018 werkzaam als functioneel beheerder van TERRA, het voormalige systeem voor het registreren van grensoverschrijdende afvaltransporten en vergunningen. Afval dat wordt geïmporteerd, geëxporteerd of doorgevoerd, krijgt een registratie in dit systeem. Het systeem is inmiddels vervangen door een moderne en meer flexibele applicatie, genaamd LEEF. Voor migratie van de data vertrouwde beheerder Capgemini op de expertise van
Xillio.

Op 15 mei organiseren wij een round table waarbij wij uitleggen hoe u een migratie van een verouderd DMS efficiënt en effectief uit kunt voeren en wat de belangrijkste aandachtspunten zijn. Daarnaast presenteert de projectleider van ILT, Arnold van Kessel, hun migratie-aanpak. 

Na deze sessie weet u:

  • Hoe u kunt bepalen welke informatie waardevol is om te migreren naar een nieuw systeem;
  • Hoe u een migratie kunt gebruiken voor optimalisatie van het draagvlak voor het nieuwe DMS?;
  • De best-practices voor succesvolle content migraties gebaseerd op praktijkervaring.

Onze sessie op 15 mei start met een lunch om 12.30 uur en is rond 16.00 uur afgelopen. Locatie van de sessie is Hilversum en deelname is gratis.

Reserveer snel uw plek!

https://www.xillio.com/nl/landing-page/round-table-efficient-uitfas...

Weergaven: 126

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2020   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden