Aanleveren toezichtinformatie waarstaatjegemeente.nl grondig gewijzigd

Aanleveren toezichtinformatie grondig gewijzigd

13-03-2017
door Danielle Dil

Vanaf dit jaar is het niet meer mogelijk toezichtinformatie via Waarstaatjegemeente.nl aan te leveren. Met uitzondering van de wetten kinderopvang en informatieveiligheid kunnen gemeenten voor toezichtinformatie niet meer via Waarstaatjegemeente.nl hun gegevens uploaden. Ook worden er geen rapporten meer gemaakt voor toezichtinformatie, met uitzondering van de wetten kinderopvang en informatieveiligheid.

Wel blijft KING, via de website van KING, de indicatoren, vragenlijsten en handleidingen aanbieden. Op die manier kunnen gemeenten ook dit jaar deze tools gebruiken om op lokaal niveau de horizontale verantwoording te organiseren.

Wilt u gegevens aanleveren voor de wetten kinderopvang en informatieveiligheid, dan kan dat vanaf 3 april a.s. via Mijn Waarstaatjegemeente.nl.

Heeft u vragen over dit bericht neem dan contact op via waarstaatjegemeente@kinggemeenten.nl of via 070 373 8191.

 

 Bron: http://www.waarstaatjegemeente.nl/news/Aanleveren-toezichtinformati...

Weergaven: 73

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Reactie van Yvonne Welings op 17 Maart 2017 op 15.06

Toevallig heb ik iets meer vernomen van de laatste stand van zaken. Bovenstaande bericht kan het beste verwijderd worden en vervangen door het nieuwe bericht.

Reactie van Marco Klerks op 17 Maart 2017 op 14.14

Opmerkelijk, het originele nieuwsbericht is verwijderd van waarstaatjegemeente.nl. Er is later wel een nieuw nieuwsbericht geplaatst waarin ze aangeven dat zij last hebben van een "technisch knelpunt".

Reactie van Yvonne Welings op 15 Maart 2017 op 11.05
Dit bericht kan nogal voor verwarring zorgen. Dat is de reden waarom ik het bericht maandag niet heb geplaatst. Er komt een alternatief.

© 2017   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden