Henry Zwiers
  • De Bilt
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 

De pagina van Henry Zwiers

Recente activiteiten

Henry Zwiers heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
5 Mrt
Henry Zwiers heeft gereageerd op discussie AVG: Bezoekersadministratie van archiefdiensten van Yvonne Welings
"Yvonne, wij zijn dan wel geen archiefdienst maar wij hanteren als gemeente ook een archiefregistratie. Dat hangt samen met onze web afsprakenapplicatie. Men maakt een afspraak om informatie te krijgen of een bezoek aan ons archief in te…"
27 Feb
Henry Zwiers heeft gereageerd op discussie AVG en het register verwerkingsactiviteit: archiefdiensten van Yvonne Welings
"Tuurlijk Yvonne, geen probleem. Dataonderzoek criminaliteit is niet mijn ding. Wel het onderzoek van meldingen van een mogelijk beveiligingsincident. Bestanden die op vernietiging zijn afgesteld: Ik zou daar geen onderscheid in maken ten…"
6 Dec 2017
Yvonne Welings heeft een reactie achtergelaten voor Henry Zwiers
"Beste Henry, Leuk dat je lid geworden bent. Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar. Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals e-depot, privacy en security (nieuwe groep), kwaliteitsgroep informatie management,…"
5 Dec 2017
Henry Zwiers heeft gereageerd op discussie AVG en het register verwerkingsactiviteit: archiefdiensten van Yvonne Welings
"Yvonne, Wij kwamen bij onze gemeente tot bijna 200 verschillende overzichten. Voorbeelden die niet alleen voor archiefdiensten van belang zijn: Gemeentelijke onderscheidingen VeteranenlijstCarnegiefondsHuisverboden/opname psychiatrisch…"
4 Dec 2017
Henry Zwiers is nu lid van BREED - over de grenzen van informatie
4 Dec 2017

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 5 December 2017 om 9.09 zei Yvonne Welings...

Beste Henry,

Leuk dat je lid geworden bent.

Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar. Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals e-depot, privacy en security (nieuwe groep), kwaliteitsgroep informatie management, archieftoezicht, opleidingen, vacatures, zaakgericht werken, de nieuwe omgevingswet, waardering en selectie en open data. Aan het begin van elke maand ontvang je onze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

Yvonne Welings

 
 
 

© 2018   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden