Brigitta Arkema
  • Vrouw
  • Roden, Drenthe
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

De vrienden van Brigitta Arkema

  • Vikelda Vink Garrido
  • Dick Postma
  • Olga Govers
  • Mathe' van der Velden
  • Ellen Roelfs

Discussies van Brigitta Arkema

2-daagse KIDO-training 7 en 8 oktober 2019

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Brigitta Arkema gisteren. 2 Antwoorden

Op 7 en 8 oktober zal een tweedaagse incompany training KIDO worden gegeven door de VNG in Roden (gemeente Noordenveld). Zie voor het programma de bijlage. Er is slechts ruimte voor 17 deelnemers. De…Doorgaan

Tags: VNG, KIDO, training, kwaliteitssysteem

Inrichtingssystematiek zaaksysteem

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Brigitta Arkema 27 Mei. 7 Antwoorden

In het verleden gebruikten we voor de inrichting van ons DMS de organisatiestructuur. Heel lastig als we weer geconfronteerd werden met een reorganisatie dus toen we een zaaksysteem zochten wilden we…Doorgaan

Tags: zaaksysteem, avg, inrichting

TE KOOP: Paternosterkast.....

Started 21 Jan 0 Antwoorden

Afgelopen december hebben we personeelsdossier laten digitaliseren en zijn de fysieke dossiers afgevoerd. Onze paternosterkast staat nu werkloos te staan. Via Kardex heb ik nog geprobeerd onze kast…Doorgaan

Tags: archivering, paternosterkast

aanwijzingsbesluit archiefbewaarplaats na beëindiging gemeenschappelijke regeling

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Yvonne Welings 14 Jun 2018. 1 Beantwoorden

Per 1 januari eindigt onze GMR, hiervoor is het nodig na te denken over het splitsen van de (cliënten-)dossiers. We denken erover om de dossiers in onze archiefbewaarplaats te laten en hiervoor een…Doorgaan

 

De pagina van Brigitta Arkema

Recente activiteiten

Brigitta Arkema heeft gereageerd op discussie 2-daagse KIDO-training 7 en 8 oktober 2019 van Brigitta Arkema
"update - ondanks de vakantie zijn er al 6 aanmeldingen binnen, er is dus nog ruimte voor 11 personen."
gisteren
Gerda Timmers heeft gereageerd op discussie 2-daagse KIDO-training 7 en 8 oktober 2019 van Brigitta Arkema
"Hoi Brigitte Heel interessant.... zou graag hebben aangesloten alleen jammer dat de afstand vanuit Meerssen niet haalbaar is. mvg Gerda Timmers gemeente Meerssen"
2 Aug
Brigitta Arkema heeft een discussie geplaatst

2-daagse KIDO-training 7 en 8 oktober 2019

Op 7 en 8 oktober zal een tweedaagse incompany training KIDO worden gegeven door de VNG in Roden (gemeente Noordenveld). Zie voor het programma de bijlage. Er is slechts ruimte voor 17 deelnemers. De kosten per deelnemer zijn € 450,--, dit is inclusief thee/koffie en lunch. Aanmelden kan via de e-mail b.arkema@gemeentenoordenveld.nl, uiteraard volgt dan meer informatie over aanvangstijd, locatie e.d.See More
1 Aug
Brigitta Arkema heeft gereageerd op discussie Inrichtingssystematiek zaaksysteem van Brigitta Arkema
"Dank je wel, hier kan ik wel iets mee !!"
27 Mei
Martijn Kerkhof heeft gereageerd op discussie Inrichtingssystematiek zaaksysteem van Brigitta Arkema
"De beste methode is om de autorisatie aan de zaaktypen, of beter nog de zaaktypegroepen, te hangen. Daarnaast baseer je dit op rollen in het proces. Met de stap naar zaakgericht werken gaat een organisatie meer procesgericht werken. Vaak denkt men…"
27 Mei
Brigitta Arkema heeft gereageerd op discussie Inrichtingssystematiek zaaksysteem van Brigitta Arkema
"Hallo Daan, ik begrijp je advies. We hebben nu ook legio groepen gevormd met medewerkers. Helaas moeten we vaak bij een reorganisatie (met andere namen voor afdelingen, teams ed) veel herstelwerk uitvoeren (functioneel gezien dan). Dank je wel voor…"
24 Mei
Daan van Dun heeft gereageerd op discussie Inrichtingssystematiek zaaksysteem van Brigitta Arkema
"Dag Brigitte, Persoonlijk zou ik niet kiezen voor de inrichting van je rollen op basis van hr21. Dat is namelijk nog erg generiek. Mijn ervaring is dat een verfijning van je organisatiestructuur (je harkje) vaak het beste aansluit bij de praktijk.…"
21 Mei
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie Inrichtingssystematiek zaaksysteem van Brigitta Arkema
"Nee dat was inderdaad niet duidelijk, toch denk ik dat door leentjebuur te spelen bij andere gemeenten door even te bellen je het snelst tot een antwoord kunt komen. Wsl. worden die documenten  niet openlijk via…"
17 Mei
Brigitta Arkema heeft gereageerd op discussie Inrichtingssystematiek zaaksysteem van Brigitta Arkema
"Hallo Yvonne, bedankt voor je reactie. Misschien ben ik niet helemaal duidelijk geweest (?), mijn zoekvraag gaat over de manier waarom de functioneel beheerder elke medewerker toegang geeft tot zijn zaken/gegevens. Dat kan door middel…"
17 Mei
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie Inrichtingssystematiek zaaksysteem van Brigitta Arkema
"Heb je hier wat aan als richting, dateert weliswaar uit 2017, misschien gewoon eens bellen met deze gemeente over hoe het nu staat in…"
17 Mei
Brigitta Arkema heeft een discussie geplaatst

Inrichtingssystematiek zaaksysteem

In het verleden gebruikten we voor de inrichting van ons DMS de organisatiestructuur. Heel lastig als we weer geconfronteerd werden met een reorganisatie dus toen we een zaaksysteem zochten wilden we graag inrichten op basis van rollen en functies. Helaas is dat toen toch niet gelukt. Door de AVG zijn we nu met kunst en vliegwerk schotten gaan plaatsen maar dat levert bij afdelingsoverstijgende zaken vaak veel overlast voor onze collega's op. Wie heeft ervaring met inrichting op basis van…See More
17 Mei
Brigitta Arkema heeft gereageerd op discussie Hoe archiveer je fysieke originelen die digitaal in het zaaksysteem zitten? van Huug Verschuijl
"Hallo Huug, in mijn gemeente (Noordenveld) werken we sinds 2016 met vervanging. We zijn ooit begonnen met de numerieke reeks om eventuele risico's in de eerste fase tot een minimum te beperken. Sinds we eind 2017 met een zaaksysteem…"
11 Feb
Brigitta Arkema heeft een discussie geplaatst

TE KOOP: Paternosterkast.....

Afgelopen december hebben we personeelsdossier laten digitaliseren en zijn de fysieke dossiers afgevoerd. Onze paternosterkast staat nu werkloos te staan. Via Kardex heb ik nog geprobeerd onze kast te slijten maar dat gaat hem niet worden. Ik begrijp dat de kasten eenvoudig om te bouwen zijn tot voorraadkasten. Wie heeft er nog belang bij?? Mocht je interesse hebben of iemand kennen die op het punt staat een dergelijke kast aan te schaffen?? Vorige week heeft de kast haar laatste…See More
21 Jan
Brigitta Arkema heeft gereageerd op discussie Scannen analoge dossiers van Mariska Tebbenhof
"Mariska, Ik heb hier zeker ervaring mee, als je wilt kunnen we een (telefoon)afspraak maken. b.arkema@gemeentenoordenveld.nl of even bellen 050-5027355. Brigitta"
18 Jul 2018
Brigitta Arkema heeft gereageerd op discussie Opslag niet-openbare registers Burgerlijke Stand van Leo Dubbelaar
"Ria, ik lees in het artikel uit BW niet dat de archiefbewaarplaats in de gemeente aanwezig moet zijn. Dit zou voor jou dan ook geen probleem meer moeten opleveren. Immers totdat de documenten in de archiefbewaarplaats zaten lagen ze mogelijk bij de…"
2 Jul 2018
Brigitta Arkema heeft gereageerd op discussie Scannen analoge dossiers van Mariska Tebbenhof
"Mariska, voor jou is het belangrijk dat je je afvraagt waarom je documenten of dossiers overzet cq digitaliseert. Wil je ouder fysieke documenten en dossiers van voor je DMS ook digitaliseren en in je zaaksysteem zetten. Wil je je zaaksysteem alleen…"
2 Jul 2018

Profielgegevens

About me
senior medewerker DIV gemeente Noordenveld
Website
http://martijnaslander.tumblr.com/post/262427798/overzicht-linkjes-...

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 12 Oktober 2010 om 17.43 zei Yvonne Welings...
Dag Brigitta,

Van harte welkom op BREED. Je kunt vakdiscussies voeren, reageren op die van anderen en je eigen issues aan de orde stellen. Op 10 november organiseren we ook een life bijeenkomst.

Hartelijke groet,

Yvonne Welings
 
 
 

© 2019   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden