Informatie over en ervaringen met de inrichting van het Model-DSP (Waterschappen) in Corsa

Hoi collega's,

Voor de inrichting van een nieuwe ordeningsstructuur binnen ons huidige dms: "Corsa" ben ik op zoek naar zo veel mogelijk informatie en ervaringen v.w.b. het gebruik van het model-DSP voor de waterschappen (i-Navigator) binnen Corsa. Om de vraag breder te trekken en voor meerdere mensen interessant te maken ter beantwoording; de inrichting van een model-DSP i.r.t. tot Corsa zou mij ook al aardig op weg kunnen helpen.

Op dit moment maken wij binnen Corsa nog gebruik van de Basisarchiefcode (BAC). De intentie is om juist een inrichting te kiezen die gebaseerd is op de (lopende) werkprocessen

Concreet ben ik op zoek naar verdere technische informatie en indien mogelijk ook schermafbeeldingen v.w.b. de bovengenoemde inrichting (i-Navigator) binnen de Corsa full cliënt.

Daarnaast graag ook ervaringen over de inrichting en het gebruik in de praktijk van deze combinatie.

Vriendelijk verzoek om te reageren, niets is fout en alle reacties zijn welkom. hopende op een goede en constructieve  en kennis-opbouwende discussie.

Weergaven: 225

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Is er iemand anders binnen de Gemeentewereld of anderszins, die haar of zijn ervaringen dan zou willen delen omtrent het bovengenoemde? Ben benieuwd naar jullie reacties.

Bij gemeenten wordt veel gebruik gemaakt van her DSP model van VHIC: https://www.vhic.nl/whitepaper-het-model-dsp-als-rubriceringsschema/

Hoi Yvonne,

Dank je wel voor deze informatie, hier kan ik al informatie uit halen voor verder onderzoek

Weet niet of de kenniskaart van Split- Vision nog in gebruik is? https://www.nieuwpersbericht.nl/persbericht/waterschap-scheldestrom...

Hoi Yvonne,

Via onze DIV-vakgroep voor de waterschappen getiteld: "Diwanet" zal ik de vraag (nog) gerichter vragen om nog meer informatie eruit te kunnen krijgen. Desondanks alle informatie vanuit alle hoeken is voor mij zeer welkom.

Op jouw vraag of de kenniskaart van Split-Vision nog in gebruik zal zijn moet ik je nu het antwoord nog even schuldig blijven. Zag wel dat Scheldestromen ook gebruik maakt van Corsa, dus daar kan ik ook weer mee verder.

Yvonne Welings zei:

Weet niet of de kenniskaart van Split- Vision nog in gebruik is? https://www.nieuwpersbericht.nl/persbericht/waterschap-scheldestrom...

Heb je ook al contact met Martijn Smits van Waterschap Brabantse Delta? Ook lid van Breed.

http://www.breednetwerk.nl/m/discussion?id=2537796%3ATopic%3A62935

Antwoorden op discussie

RSS

© 2020   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden