Data Science en Business Analytics

Gegevens gebeurtenis

Data Science en Business Analytics

Tijd: Oktober 8 2020 hele dag
Locatie: Centraal in Nederland
Website of map: http://www.imf-online.com/vak…
Telefoon: 040 246 0220
Soort gebeurtenis: training
Georganiseerd door: IMF Academy
Meest recente activiteit: 21 Apr

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Data Science & Business Analytics – creëren van waarde uit data voor uw organisatie

Een Data Scientist creëert waarde door de juiste business vragen te stellen, relevante data te ontsluiten en deze te vertalen naar innovatieve toepassingen. Als Data Scientist interpreteert u data op business relevantie, vertaalt deze naar product/dienst innovaties en 'verkoopt' deze binnen de organisatie. Hierin ligt dus uw meerwaarde ten opzichte van de 'traditionele', meer technische Data Scientist, die enkel de know-how heeft om data technisch te ontsluiten en te analyseren. Deze technische know-how is noodzakelijk, maar volstaat in veel gevallen niet. De kunst is om data in te zetten ter verbetering van de organisatie en het bedrijfsresultaat. Dat leert u met name in deze Data Science & Business Analytics opleiding.

 

Data Science & Business Analytics – bruikbare instrumenten

Om succesvol te zijn met data heeft u andere instrumenten nodig dan enkel technische. In de 10-daagse Data Science & Business Analytics opleiding komen met name deze niet-technische instrumenten aan bod, zoals:

  • Bedrijfskundige modellen, business analyse en strategievorming, die u helpen om de juiste vragen te formuleren en doelen te stellen.
  • Soft skills en veranderkundige vaardigheden die u helpen om de doelen zichtbaar te maken voor opdrachtgevers en stakeholders.
  • Kennis van Data Science, architectuur, methoden en organisatiemodellen die u het inzicht verschaffen om Data Science in uw organisatie toe te kunnen passen.
  • Visie en leiderschap die nodig zijn om Data Science in een organisatie te laten werken.

 

Data Science & Business Analytics – wat leert u?

In deze actuele en inspirerende 10-daagse Data Science & Business Analytics opleiding:

  • Bouwt u een helder beeld van het belang, de relevantie en de inhoud van de functie van Data Scientist zoals deze in ondernemingen steeds meer vorm krijgt.
  • Verwerft u een actueel inzicht in de toegenomen rol van data in de samenleving in het algemeen en in de bedrijfsvoering in het bijzonder.
  • Leert u, met behulp van moderne technologieën, data te verzamelen, beschikbaar te maken, te ontsluiten en te analyseren.
  • Leert u op basis van business kennis, bedrijfsrelevante analyses te maken uit de beschikbare data.
  • Leert u geproduceerde kennis actief in te zetten door deze op de juiste wijze (naar vorm, tijd en communicatiewijze) onder de aandacht te brengen van decision makers.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Data Science en Business Analytics om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Bijwonen (1)

© 2020   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden